Seyşeller Vizesi

ÜLKE SEÇİNİZVİZE İSTEMEYEN ÜLKELER
  • Türk vatandaşlarına 90 güne kadar vize uygulanmamaktadır.
  • Ülke girişinde uçak bileti, seyahat sigortası, otel rezervasyonu veya davetiye istenebilir.Bu tür evraklarınızı yanınızda bulundurunuz.
  • Pasaportunuzun en az 6 ay geçerli olması gerekmektedir.
Sayfayı Yazdır E-posta olarak gönder
Seyşeller Fahri Konsolosluğu
Levent Mah. Cömert Sok. Yapı Kredi Plaza C Blok K:13 Levent, Beşiktaş, İstanbul
T : (0212) 325 26 24